دنیای نظافت

معرفی تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی

دنیای نظافت

معرفی تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی

اسکرابر دستی چه ویژگی هایی دارد؟

در پست مربوط به تقسیم بندی دستگاه های اسکرابر یا کف شوی ، مشخص گردید که اسکرابر ها از لحاظ نحوه هدایت به دو گروه اصلی دستی و خودرویی یا سرنشین دار تقسیم می شوند. البته رده سومی از دستگاه های زمین شوی صنعتی نیز وجود دارد که به نام اسکرابر ایستاده نامیده می شود.

در اسکرابر دستی کار پشت دستگاه می ایستد و دستگاه را به جلو هل می دهد یعنی کاربر ضمن حرکت کردن وظیفه هدایت دستگاه را نیز به عهده دارد. این اسکرابرها خود به دو گروه دارای موتور جلوبرنده و بدون موتور جلوبرنده تقسیم می شوند. در رده اول انرژی لازم برای حرکت رو به جلوی دستگاه توسط یک موتور جلوبرنده تأمین می شود. بنابراین کاربر فقط دستگاه را در جهت مورد نظر کنترل می نماید. در این حالت سرعت حرکت دستگاه اسکرابر نیز قابل تنظیم می باشد و کاربر می تواند متناسب با میزان آلودگی موجود سرعت آن را تنظیم کند. اما در دستگاه های کفشور فاقد موتور، بخشی از نیروی جلو راننده دستگاه توسط چرخش برس ها و بخشی دیگر توسط هل دادن کاربر تأمین می شود. بنابراین دستگاه های کف شوی صنعتی فاقد موتور معمولا دارای ابعاد و مخازن کوچک هستند تا فشار زیادی به کاربر وارد نگردد. اگرچه اسکرابرهای دستی غالبا پهنای شستشو و ظرفیت مخزن کمتری در مقایسه با مدل های خودرویی دارند، اما قدرت مانور آنها به همان نسبت بالاتر بوده و از سوی دیگر با پیشرفت های صورت گرفته در طراحی اسکرابرها، مدل هایی از اسکرابر دستی تولید شده اند که از لحاظ کارایی قابل رقابت با دستگاه های خودرویی می باشند.

اسکرابرهای دستی می توانند یک یا دو برس داشته باشند. مخزن آب تمیز و آب کثیف در این نوع کفشوی بدنه را تشکیل می دهند تا ضمن افزایش کارایی، ابعاد دستگاه به حداقل کاهش یابد. معمولا در اسکرابرهای دستی مخزن آب کثیف قابل جدا شدن می باشد تا بخوبی قابل تخلیه و شستشو باشد.از سوی دیگر این رده از دستگاه های زمین شوی به دلیل داشتن ابعاد و وزن مناسب با انواع آسانسورهای استاندارد قابل حمل بوده و می توان آنها را بین طبقات مختلف جابجا نمود. این اسکرابرها برای کاربرد در محیط های دارای تراکم محیطی بالا و فضاهای کم عرض مثل راهروها مناسب هستند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.